Algemene Voorwaarden

Samen blijven we gezond!

We ontvangen je heel graag weer in onze salon. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat daarbij voorop. Onderstaande regels gelden wanneer je bij ons in de salon komt. Mocht je vragen hebben hierover, stel ze gerust. Bedankt voor je medewerking!

– We werken alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kan je ons bellen op 0348-448277, krijg je ons niet te pakken? Dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via WhatsApp op 06-57241380. Online een afspraak maken is ook mogelijk.

Ben je in een land met code oranje geweest? Is jou antwoord JA? Dan ben je 2 weken na thuiskomst weer welkom.

– Kom alleen naar de afspraak. Kinderen mogen niet mee als ze niet geknipt worden. Kinderen die een afspraak hebben mogen begeleid worden door maximaal één volwassene.

– Ga voordat je naar ons toekomt, thuis nog even naar het toilet. Je kan helaas geen gebruik maken van ons toilet, met uitzondering voor langere behandelingen zoals kleurenbehandelingen.

– Kom op tijd, maar niet te veel te vroeg. Neem even plaats op één van de stoelen die buiten staan en wacht tot wij je ophalen voor je behandeling.

– Wil je bij binnenkomst in de salon je handen desinfecteren? Bij de kassa staat een desinfectiepaal.

– We registreren dat je binnen bent en vragen of je klachten hebt. Bij klachten* kunnen we je helaas niet behandelen.

-In onze salon is het dragen van een mondkapje verplicht. We vragen je zelf een mondkapje mee te nemen.

– Wanneer je de afspraak wilt annuleren, geef dit dan uiterlijk vier uur van tevoren aan ons door. Wordt de afspraak later geannuleerd, dan zijn we genoodzaakt om 100% van de kosten voor de behandeling in rekening te brengen.

Houd rekening met elkaar!

(Milde) klachten zijn:
– neusverkoudheid
– loopneus
– niezen
– keelpijn
– (lichte) hoest
– verhoging of koorts
– benauwdheidsklachten