Le Salon Oudewater werkt met de nagelverzorging van OPI. Als marktleider in professionele nagelverzorging is OPI toegewijd aan het produceren en leveren van hoge kwaliteit producten én diensten aan zowel salons als consumenten. Er wordt in hoge mate aandacht besteed aan veiligheid en innovatie. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats.

OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans!

De populaire GelColors zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans, die 2 weken perfect blijft zitten. In Nederland is deze professionele productlijn al bekroond met een ASTIR AWARD én een HOLLAND BEAUTY AWARD!

Op dit moment is OPI verkrijgbaar in meer dan 100 landen; naast nagellakken en GelColors is er een volledige professionele productlijn, waaronder producten voor nagelverzorging, sneldrogers, lotions, cosmetische hand- en voetverzorging, vijlen, gel en acryl.

In onze salon word geen gebruik gemaakt van acryl, enkel en alleen wordt er gewerkt met GelColor van OPI.

Waarom Gelcolor bij OPI?

· Blijft 2 weken perfect glanzend zitten (afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel)

· Ruim assortiment kleuren van OPI’s nagellak-bestsellers

· Snel en eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen

· Consument kan uitgroei gemakkelijk zelf bijwerken met OPI nagellak. Het is zelfs mogelijk om een andere nagellakkleur aan te brengen over GelColor

· Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak

· Direct droog, dus geen beschadigingen

· Voor handen én voeten

· Innovatief: 100% gel

· Zeer voordelig geprijsd

· Bliksemsnelle uitharding in 30 seconden door OPI LED Light

Uw nagels laten verzorgen met de nagelverzorging van OPI? Reserveer nu een plekje bij Le Salon Oudewater voor perfect glanzende nagels.