Altijd mooie nagels met GelColors by OPI

Verzorgde handen, met prachtig gelakte nagels in een kleur die past bij het seizoen en je stemming; wie wil dat nou niet? Laat je nagels bij ons lakken. We gebruiken de GelColors by OPI, met een langhoudende kleur en intense glans. De nagellak blijft minimaal twee weken perfect zitten!

In de zomer een mooie vrolijke kleur, terwijl je in de herfst en winter kiest voor diepere kleuren. Of gewoon altijd dezelfde intense kleur rood? Met de GelColor by OPI kan je kiezen uit meer dan honderd kleuren, dus er is altijd een kleur die bij je past. GelColor is ook perfect voor op je teennagels.

Snel droog
Gelcolor by OPI draagt als een gel, maar voelt als een nagellak. We brengen de Gelcolor in een snelle behandeling bij je aan in verschillende lagen. Door je nagels te drogen onder een LED Light is je kleur direct droog, wel zo prettig. Na een half uur tot drie kwartier loop je met perfect gelakte nagels de deur weer uit en kan je direct alles doen zonder dat de Gelcolor beschadigt.

Het verwijderen van de Gelcolor kan je zelf doen, met de speciale remover set, die je bij ons kan kopen. We kunnen de nagellak ook voor je verwijderen in de salon, voorafgaand aan je nieuwe afspraak.

Onze nagelstylistes
Irma is om de woensdag aanwezig in de salon. Ze maakt er een sport van om samen met jou de perfecte kleur te kiezen en weet als geen ander hoe ze de GelColors by OPI mooi aanbrengt. ‘Ik houd heel erg van het contact met onze klanten. Wanneer ze met mooie nagels, en een blij-gezicht de deur uitlopen, word ik elke keer weer blij.’

Ook Sanne is sinds vorig jaar gediplomeerd nagelstyliste op donderdag, vrijdag en zaterdag staat ze voor je klaar om je nagels van een mooie nieuwe kleur te voorzien.

 

Uw nagels laten verzorgen met de nagelverzorging van OPI? Reserveer nu een plekje bij Le Salon Oudewater voor perfect glanzende nagels.