Hè lekker, alles weer een beetje normaal

Wat is het heerlijk om weer in de salon te staan, en jullie in de stoel te mogen ontvangen. Na een heerlijk verlofperiode begon ik met frisse energie weer met werken. Maar het mocht niet lang duren: na 5 weken moesten we de deuren alweer sluiten. Natuurlijk, dat is niet leuk, zeker niet voor een derde keer. Toch brengt het ook mooie dingen: de enorme stroom lieve berichten uit alle hoeken, deed ons als team enorm goed.

Gelukkig zijn we alweer een paar weken lekker bezig en wordt langzaam alles steeds meer als het ‘oude normaal’. Vanaf volgende week verdwijnen zelfs de meeste regels!

Last-minute afspraak
Helaas zijn wel veel mensen ziek, dat merken wij ook. Regelmatig worden afspraken heel kort van tevoren afgebeld vanwege ziekte. Dat betekent dat er bijna elke dag op het laatste moment nog plekken vrij komen. Wil je graag snel een afspraak, bel dan even naar de salon om te vragen of er een plekje is vrijgekomen, we kunnen je dan ook op een reservelijstje zetten. Houd ook onze sociale media in de gaten, daar delen we soms ook als er ruimte in de agenda is.

Mooi kleurtje
Het voorjaar zit in de lucht! Misschien leek het dit jaar extra lang te duren, maar écht, het komt eraan. Tijd voor een lekkere fris coupe of nieuwe kleur. Op Facebook en Instagram vertellen we ja alles over de trends van dit voorjaar.

Tot gauw!

Liefs, Astrid


Heb jij passie voor haar?

"We zoeken een leuke collega. Ga jij de volgende keer mee met het teamuitje?"