Le Salon Oudewater

Astrid

Als jong meisje was Astrid niet blij met de kapper. “Ze knipte mijn haar altijd te kort.” Toch, of misschien wel daarom, besluit ze dat ze later ook kapper wil worden. “Maar dan wil ik goed luisteren naar de klant en nooit te veel van het haar afknippen.”

Met tien jaar kapperservaring op zak, opent ze in 2018 Le Salon Oudewater. De salon is met liefde door Astrid zelf ingericht. Ze vindt het belangrijk dat iedere klant zich op zijn of haar gemak voelt. Ze geniet ervan wanneer ze een glimlach op iemands gezicht kan toveren. “Zeker als iemand onzeker in de salon komt en, door het juiste advies, met mooi haar en zelfvertrouwen weer naar buiten gaat.”

Astrid is blij met haar lange blonde haar. Met een beetje hulp door middel van haarverdikking is het nog voller. Om het te verzorgen gebruikt ze Hatha shampoo en conditioner en volume poeder ultra intense. “En met gelcolor OPI heb ik 365 dagen per jaar verzorgde nagels.”

Astrid is gespecialiseerd in het knippen van krullen met het CURLSYS knipconcept. Le Salon Oudewater is de enige masterclass salon in de omgeving!

Astrid is aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdag en om de zaterdag. 

 

 

Le Salon Oudewater

Sanne

Sanne is altijd graag in de weer, stilzitten is niets voor haar, en ze maakt graag mensen blij met haar creaties. Na bijna twintig jaar verveelt het kappersvak haar nog geen moment. “Als kapper heb je ieder uur wel iemand anders in je stoel zitten.  Ook de behandeling elke keer anders: knippen, föhnen, kleuren. Daarom vind ik het zo leuk om kapper te zijn.” 

Sinds februari 2020 staat Sanne in Le Salon Oudewater. In haar zoektocht naar een nieuwe werkplek keek ze uit naar een hippe kapsalon. “En ze hebben alles te bieden: haar, make-up en nagels.”

Ze is ontzettend blij met haar eigen haar met een beetje slag. “Ik heb een volle dikke bos!” Ze kan helaas niet meer zonder haarverf. (lachend) “Ik begin aardig grijs te worden, dat is wel jammer.” Sanne wast en verzorgt haar haar met de producten uit de Hatha lijn en de Vetiver oil. 

Sanne is aanwezig op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Jennifer

Deze zeer ervaren kapster komt altijd met een stralende glimlach naar haar werk. ”Ik vind de sfeer bij Le Salon Oudewater heel fijn!”

Ze is op de hoogte van alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het vakgebied. “Je bent nooit uitgeleerd, dat vind ik ook zo leuk aan het vak.”

Ze is blij met haar eigen haar: gemakkelijk handelbaar. “Als je er een beetje aandacht aan besteedt, blijft het ook echt leuk zitten.” Kort, lang, kort, lang: Jennifer laat haar haar nu groeien, maar dat kan zomaar weer veranderen.

Jennifer is aanwezig op dinsdag, donderdag en de laatste zaterdag van de maand.

lesalon(14van14)

Irma

Irma is onze nagelstyliste en helpt ons op woensdag een handje.

Irma maakt alle dames blij met mooie nagels met gelcolor van OPI op de handen als de voeten. Het mooi maken van mensen is voor haar elke keer weer een feestje. “Ik geniet van het contact met de klanten.”

Irma is – natuurlijk – ook fan van de kleuren van OPI, ze kijkt elke keer weer uit naar de nieuwe kleurlijnen.

Irma is om de week op woensdag aanwezig. In drukke tijden zoals voor de feestdagen zal ze extra in de salon aanwezig zijn. 

Yentl 
Yentl maakt graag mensen blij met een nieuwe coupe en vindt het leuk om mensen mooi te maken.

Sinds 1 juni 2022 is ze onderdeel van ons team. ‘Ik wil graag meer ervaring op doen als kapper en Le Salon Oudewater is daarvoor de perfecte plek. Hier zetten we ook hairextensions, lakken we nagels en verzorgen we visagie. Die variatie vind ik leuk!’

In het verleden heeft ze lekker geëxperimenteerd met haar haar. ‘Heel donker met roden strepen erin, dat was best extreem, haha.’ Tegenwoordig doet ze het wat rustiger aan. Haar boblijn laat ze nu langer groeien. ‘Ik heb een beetje slag, maar ik stijl mijn haar twee keer in de week glad.’ Met de Blooming shampoo en butter houdt ze haar zo lang mogelijk glad, terwijl het toch mooi soepel blijft.

Yentl staat in de salon op woensdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag.

 Pam
Dit is Pam. Ze volgt de opleiding haarverzorging aan het Beautycollege in Utrecht en leert bij Le Salon Oudewater het vak. ‘Ik werk vier dagen in de salon en ga één dag in de week naar school. Door deze combinatie leer ik nog meer dan tijdens de opleiding.’ 

Als klein meisje was ze al geïnteresseerd in alles wat met haar en beauty te maken heeft. ‘Ik was altijd in de weer met mijn Barbies.’  Ze kijkt ernaar uit het vak te leren bij Le Salon Oudewater. ‘De sfeer is prettig en ontspannen en het team heel fijn om mee samen te werken. We doen het echt samen.’ 

Ze vindt het verleidelijk om haar prachtige volle bos haar in een knot te draaien, maar het liefst draagt ze haar haar los, met lekker veel volume. Gelukkig gaat ze leren hoe ze haar haar perfect in model föhnt.

Pam is aanwezig op dinsdag, donderdagavond, vrijdag en zaterdag.