Le Salon Oudewater

Wij maken er elke dag een feestje van. We zijn zelfs uitgeroepen tot leukste kapsalon van Nederland! We nemen de tijd voor jou, want we willen dat je ontspannen en met een grote glimlach de deur weer uitloopt. We knippen en verven jouw haar, verzorgen je wenkbrauwen en wimpers en als kers op de taart kan je ook je nagels bij ons laten lakken.

Het team

Ontmoet onze allerleukste kappers & nagelstyliste
Eigenaar / Oprichter / Kapster
Astrid

Als jong meisje was Astrid niet blij met de kapper. “Ze knipte mijn haar altijd te kort.” Toch, of misschien wel daarom, besluit ze dat ze later ook kapper wil worden. “Maar dan wil ik goed luisteren naar de klant en nooit te veel van het haar afknippen. Met tien jaar kapperservaring op zak, opent ze eind maart 2018 Le Salon Oudewater. De salon is door Astrid zelf ingericht. Ze vindt het belangrijk dat iedere klant zich op zijn of haar gemak voelt. Ze geniet ervan wanneer ze een glimlach op iemands gezicht kan toveren. “Zeker als iemand onzeker in de salon komt en, door het juiste advies, met mooi haar en zelfvertrouwen weer naar buiten gaat.”

Kapster
Sanne

Sanne is altijd graag in de weer, stilzitten is niets voor haar, en ze maakt graag mensen blij met haar creaties. Na bijna twintig jaar verveelt het kappersvak haar nog geen moment. “Als kapper heb je ieder uur wel iemand anders in je stoel zitten.  Ook de behandeling elke keer anders: knippen, föhnen, kleuren. Daarom vind ik het zo leuk om kapper te zijn.” Sinds februari 2020 staat Sanne in Le Salon Oudewater. In haar zoektocht naar een nieuwe werkplek keek ze uit naar een hippe kapsalon. “En ze hebben veel te bieden! 

Kapster
Jennifer

Deze zeer ervaren kapster komt altijd met een stralende glimlach naar haar werk. ”Ik vind de sfeer bij Le Salon Oudewater heel fijn!” Sinds september 2020 staat Jennifer in Le Salon Oudewater. Ze is op de hoogte van alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het vakgebied. “Je bent nooit uitgeleerd, dat vind ik ook zo leuk aan het vak.” Ze is blij met haar eigen haar: gemakkelijk handelbaar. “Als je er een beetje aandacht aan besteedt, blijft het ook echt leuk zitten.” Kort, lang, kort, lang: Jennifer laat haar haar nu groeien, maar dat kan zomaar weer veranderen.

Nagelstylist
Irma

Irma maakt alle dames blij met mooie nagels met gelcolor van OPI op de handen als de voeten. Het mooi maken van mensen is voor haar elke keer weer een feestje. “Ik geniet van het contact met de klanten.” Irma is – natuurlijk – ook fan van de kleuren van OPI, ze kijkt elke keer weer uit naar de nieuwe kleurlijnen.

Kapster
Monique

Vanf 1 februari is Monique bij ons in de salon te vinden. Met jaren ervaring in het kappersvak een echte toevoeging voor onze salon. Ze is gek op kleuren, geen wens is te gek voor haar.