Le Salon Oudewater

Astrid

Als jong meisje was Astrid niet blij met de kapper. “Ze knipte mijn haar altijd te kort.” Toch, of misschien wel daarom, besluit ze dat ze later ook kapper wil worden. “Maar dan wil ik goed luisteren naar de klant en nooit te veel van het haar afknippen.”

Met tien jaar kapperservaring op zak, opent ze in 2018 Le Salon Oudewater. De salon is met liefde door Astrid zelf ingericht. Ze vindt het belangrijk dat iedere klant zich op zijn of haar gemak voelt. Ze geniet ervan wanneer ze een glimlach op iemands gezicht kan toveren. “Zeker als iemand onzeker in de salon komt en, door het juiste advies, met mooi haar en zelfvertrouwen weer naar buiten gaat.”

Astrid is blij met haar lange blondehaar. Met een beetje hulp door middel van haarverdikking is het nog voller. Om het te verzorgen gebruikt ze Hatha shampoo en conditioner en volume poeder ultra intense. “En met gelcolor OPI heb ik 365 dagen per jaar verzorgde nagels.”

Astrid is gespecialiseerd in het knippen van krullen met het CURLSYS knipconcept. Le Salon Oudewater is de enige masterclass salon in de omgeving!

Aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Le Salon Oudewater

Sanne

Sanne is altijd graag in de weer, stilzitten is niets voor haar, en ze maakt graag mensen blij met haar creaties. Na bijna twintig jaar verveelt het kappersvak haar nog geen moment. “Als kapper heb je ieder uur wel iemand anders in je stoel zitten.  Ook de behandeling elke keer anders: knippen, föhnen, kleuren. Daarom vind ik het zo leuk om kapper te zijn.” 

Sinds februari 2020 staat Sanne in Le Salon Oudewater. In haar zoektocht naar een nieuwe werkplek keek ze uit naar een hippe kapsalon. “En ze hebben alles te bieden: haar, make-up en nagels.”

Ze is ontzettend blij met haar eigen haar met een beetje slag. “Ik heb een volle dikke bos!” Ze kan helaas niet meer zonder haarverf. (lachend) “Ik begin aardig grijs te worden, dat is wel jammer.” Sanne verzorgt haar haar met de producten uit de Hatha lijn en de Vetiver oil. 

Le Salon Oudewater

Jennifer

Jennifer komt vanaf 1 september 2020 ons team versterken en is op dinsdag, donderdag en 1 zaterdag in de maand. 

Le Salon Oudewater

Shannen

Young talent Shannen wordt bij Le Salon Oudewater opgeleid tot kapper. Ze voelt zich helemaal op haar plek. Ze geniet van het mooier maken van mensen. “Het leukst vind ik het kleuren en specifiek het zetten van folies. Kleur kan zoveel doen voor het haar en de persoon.”

Shannen heeft een prachtige volle bos krullen, terwijl ze als kind stijl haar had. “Hoe ouder ik werd, hoe meer mijn haar ging krullen. Ik wist helemaal niet hoe ik met krullen om moest gaan.” De Curlsys kniptechniek biedt uitkomst. Omdat ze bij Le Salon Oudewater steeds meer leert over krullend haar en het gebruik van de juiste producten, is ze nu heel blij met haar krullenbos. “Ik vind het wel leuk om het af te wisselen met stijl haar.”

Krullend haar heeft veel verzorging nodig. Shannen gebruikt daarvoor de producten van de Hatha-lijn. “Ik wissel af met Asana shampoo, die speciaal is gemaakt voor krullen.” Ze maakt het af met een mouse en een krullencrème

Shannen is elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig.

Le Salon Oudewater

Brenda

Brenda is onze nagelstyliste die ons een extra handje helpt. Ze maakt alle dames blij met mooie nagels met gelcolor van OPI op zowel de handen als de voeten.

Ze is om de zaterdag aanwezig. In drukke tijden zal ze er ook op dinsdag en extra zaterdagen zijn.

Le Salon Oudewater

Puck

Puck is een jonge enthousiaste meid, die op zaterdag ons een extra handje helpt. 

Ze is elke zaterdag aanwezig, in drukke tijden zal Puck vaker aanwezig zijn.