Le Salon Oudewater

Astrid

Als jong meisje was Astrid niet blij met de kapper. “Ze knipte mijn haar altijd te kort.” Toch, of misschien wel daarom, besluit ze dat ze later ook kapper wil worden. “Maar dan wil ik goed luisteren naar de klant en nooit te veel van het haar afknippen.”

Met tien jaar kapperservaring op zak, opent ze in 2018 Le Salon Oudewater. De salon is met liefde door Astrid zelf ingericht. Ze vindt het belangrijk dat iedere klant zich op zijn of haar gemak voelt. Ze geniet ervan wanneer ze een glimlach op iemands gezicht kan toveren. “Zeker als iemand onzeker in de salon komt en, door het juiste advies, met mooi haar en zelfvertrouwen weer naar buiten gaat.”

Astrid is blij met haar lange blonde haar. Met een beetje hulp door middel van haarverdikking is het nog voller. Om het te verzorgen gebruikt ze Hatha shampoo en conditioner en volume poeder ultra intense. “En met gelcolor OPI heb ik 365 dagen per jaar verzorgde nagels.”

Astrid is gespecialiseerd in het knippen van krullen met het CURLSYS knipconcept. Le Salon Oudewater is de enige masterclass salon in de omgeving!

Astrid is aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. 

25 juli t/m 14 november 2021 is Astrid met zwangerschapsverlof. 

 

Le Salon Oudewater

Sanne

Sanne is altijd graag in de weer, stilzitten is niets voor haar, en ze maakt graag mensen blij met haar creaties. Na bijna twintig jaar verveelt het kappersvak haar nog geen moment. “Als kapper heb je ieder uur wel iemand anders in je stoel zitten.  Ook de behandeling elke keer anders: knippen, föhnen, kleuren. Daarom vind ik het zo leuk om kapper te zijn.” 

Sinds februari 2020 staat Sanne in Le Salon Oudewater. In haar zoektocht naar een nieuwe werkplek keek ze uit naar een hippe kapsalon. “En ze hebben alles te bieden: haar, make-up en nagels.”

Ze is ontzettend blij met haar eigen haar met een beetje slag. “Ik heb een volle dikke bos!” Ze kan helaas niet meer zonder haarverf. (lachend) “Ik begin aardig grijs te worden, dat is wel jammer.” Sanne wast en verzorgt haar haar met de producten uit de Hatha lijn en de Vetiver oil. 

Sanne is aanwezig op woensdag, vrijdag en zaterdag. 

Le Salon Oudewater

Jennifer

Jennifer is vanaf 1 september 2020 vast onderdeel van het team van Le Salon Oudewater. “Ik kijk er enorm naar uit om in deze sfeervolle salon aan de slag te gaan.”

De ervaren kapster geniet ervan om klanten blij te maken met een nieuwe coupe. Ze is op de hoogte van alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het vakgebied. “Je bent nooit uitgeleerd, dat vind ik ook zo leuk aan het vak.”

Ze is blij met haar eigen haar: gemakkelijk handelbaar. “Als je er een beetje aandacht aan besteedt, blijft het ook echt leuk zitten.” Kort, lang, kort, lang: Jennifer laat haar haar nu groeien, maar dat kan zomaar weer veranderen.

Jennifer is aanwezig op dinsdag, donderdag en de laatste zaterdag van de maand.

Le Salon Oudewater

Shannen

Young talent Shannen wordt bij Le Salon Oudewater opgeleid tot kapper. Ze voelt zich helemaal op haar plek. Ze geniet van het mooier maken van mensen. “Het leukst vind ik het kleuren en specifiek het zetten van folies. Kleur kan zoveel doen voor het haar en de persoon.”

Shannen heeft een prachtige volle bos krullen, terwijl ze als kind stijl haar had. “Hoe ouder ik werd, hoe meer mijn haar ging krullen. Ik wist helemaal niet hoe ik met krullen om moest gaan.” De Curlsys kniptechniek biedt uitkomst. Omdat ze bij Le Salon Oudewater steeds meer leert over krullend haar en het gebruik van de juiste producten, is ze nu heel blij met haar krullenbos. “Ik vind het wel leuk om het af te wisselen met stijl haar.”

Krullend haar heeft veel verzorging nodig. Shannen gebruikt daarvoor de producten van de Hatha-lijn. “Ik wissel af met Asana shampoo, die speciaal is gemaakt voor krullen.” Ze maakt het af met een mousse en een krullencrème van de Hug lijn. 

Shannen is aanwezig op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Le Salon Oudewater

Irma

Irma is onze nagelstyliste en helpt ons op woensdag een handje.

Irma maakt alle dames blij met mooie nagels met gelcolor van OPI op de handen als de voeten. Het mooi maken van mensen is voor haar elke keer weer een feestje. “Ik geniet van het contact met de klanten.”

Irma is – natuurlijk – ook fan van de kleuren van OPI, ze kijkt elke keer weer uit naar de nieuwe kleurlijnen.

Le Salon Oudewater

Puck

Puck is een jonge enthousiaste meid, die op vrijdag en zaterdag ons een extra handje helpt. 

Ze is elke vrijdag en zaterdag aanwezig, in drukke tijden zal Puck vaker aanwezig zijn. Op deze dagen helpt Puck ons een handje in de salon. Ze maakt een lekkere kop koffie of thee, mét wat lekkers, voor jullie. Ze zorgt dat de salon er netjes uitziet en verzorgt met liefde onze plantjes. 

Ze is heel blij met haar middellange blonde haar met een grijze gloed. Om de kleur mooi te houden, gebruikt ze regelmatig zilver shampoo. Ook gebruikt ze vaak de stijl- en krultang. “Dus de Hair Protector Serum is een van mijn favorieten.” 

Puck is aanwezig op vrijdag en zaterdag, in drukke tijden zal ze vaker aanwezig zijn.