Le Salon Oudewater

Wij maken er elke dag een feestje van. We zijn zelfs uitgeroepen tot leukste kapsalon van Nederland! We nemen de tijd voor jou, want we willen dat je ontspannen en met een grote glimlach de deur weer uitloopt. We knippen en verven jouw haar, verzorgen je wenkbrauwen en wimpers en als kers op de taart kan je ook je nagels bij ons laten lakken.

Het team

Ontmoet onze allerleukste kappers & nagelstyliste
Eigenaar / Oprichter / Kapster
Astrid

Als jong meisje was Astrid niet blij met de kapper. “Ze knipte mijn haar altijd te kort.” Toch, of misschien wel daarom, besluit ze dat ze later ook kapper wil worden. “Maar dan wil ik goed luisteren naar de klant en nooit te veel van het haar afknippen. Met tien jaar kapperservaring op zak, opent ze eind maart 2018 Le Salon Oudewater. De salon is door Astrid zelf ingericht. Ze vindt het belangrijk dat iedere klant zich op zijn of haar gemak voelt. Ze geniet ervan wanneer ze een glimlach op iemands gezicht kan toveren. “Zeker als iemand onzeker in de salon komt en, door het juiste advies, met mooi haar en zelfvertrouwen weer naar buiten gaat.”


Astrid is aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdag en om de zaterdag. 
Kapster
Sanne

Sanne is altijd graag in de weer, stilzitten is niets voor haar, en ze maakt graag mensen blij met haar creaties. Na bijna twintig jaar verveelt het kappersvak haar nog geen moment. “Als kapper heb je ieder uur wel iemand anders in je stoel zitten.  Ook de behandeling elke keer anders: knippen, föhnen, kleuren. Daarom vind ik het zo leuk om kapper te zijn.” Sinds februari 2020 staat Sanne in Le Salon Oudewater. In haar zoektocht naar een nieuwe werkplek keek ze uit naar een hippe kapsalon. “En ze hebben veel te bieden! 

Sanne is aanwezig op donderdag, vrijdag en om de zaterdag. Als ze op zaterdag vrij is werkt ze woensdagochtend. 

Kapster
Marieke

Na twaalf jaar in het kappersvak, besloot ze wat anders te gaan doen. Al snel begon het toch weer te kriebelen. “Ik miste de gezelligheid: de leuke klanten, m’n collega’s.”

Haar motto: als je haar maar goed zit. “Ik vind het leuk als mensen weer fris en goed verzorgd naar buitenlopen.”

Ze houdt van haar lange, blonde haar. “Ik draag een wave, waardoor het nog veel langer lijkt. Zie je niet hè?”

Marieke is de ene week op woensdag en vrijdagochtend aan het werk, de andere week op woensdagochtend en zaterdag. In drukke periodes zal Marieke meer in de salon te vinden zijn. 

Yount Talent
Lily

Vrolijk en leergierig! Dit is Lily – young talent. Tijdens haar kappersopleiding leert ze bij ons de kneepjes van het vak. Ze heeft het naar haar zin in het team met ‘hele aardige en leuke collega’s.’

Ze leert bijna elke dag iets nieuws, inmiddels behandelt ze zelfstandig wenkbrauwen en kleurt ze haren. “Ik vind het leuk als mensen weer blij naar huis gaan.” Lang, kort, lang, kort. Op dit moment heeft Lily een halflange coupe, maar wie weet is het over een tijdje weer lang. Ze wisselt graag van lengte én van kleur.

Een bezig bijtje: in haar vrije tijd sport ze veel, en ze zit op scouting. In het weekend gaat ze graag met vrienden op pad of ploft ze lekker op de bank voor een goede film. Eten doet ze het liefst bij een goed sushirestaurant. “Het klinkt gek, maar ik houd heel erg van sushi met banaan erin!” Eet smakelijk Lily!

Lily is dinsdag, vrijdag en zaterdag in de salon aanwezig. 

Nagelstylist en wimperstylist
Irma

Irma maakt alle dames blij met mooie nagels met gelcolor van OPI op de handen als de voeten. Het mooi maken van mensen is voor haar elke keer weer een feestje. “Ik geniet van het contact met de klanten.” Irma is – natuurlijk – ook fan van de kleuren van OPI, ze kijkt elke keer weer uit naar de nieuwe kleurlijnen.


Irma is de ene week op woensdag en de andere week op zaterdag aanwezig. Voor vakanties en kerst is ze vaak extra aanwezig. 

Heb jij passie voor haar?

"We zoeken een leuke collega. Ga jij de volgende keer mee met het teamuitje?"