Bruidskapsel & Bruidsmake-up


Leuk dat je interesse hebt om gebruik te maken van onze diensten op het gebied van bruidsstyling. Bij ons ben je aan het juiste adres om zowel je haar, make-up en/of nagels te laten verzorgen voor jullie mooiste dag.

Je bent van harte welkom bij ons in de salon. We kunnen natuurlijk ook op locatie komen.

Bij een definitieve boeking beginnen we met een telefonische afspraak. Op deze manier kunnen wij je wensen bespreken en samen een plan van aanpak maken wat het beste bij jou past. Wij nemen graag alle tijd voor je en luisteren goed naar al jouw wensen.

De afspraak voor een proefsessie plannen we meestal zo’n 4 tot 6 weken voor de huwelijksdatum. In het geval van een last-minute boeking ben je ook van harte welkom.

Voor het verzorgen van jouw bruidsmake-up nemen we ongeveer een uur de tijd. Voor je bruidskapsel, afhankelijk van jouw wensen, maximaal 1,5 uur. Uiteraard zijn wij er ook voor je gasten en naaste familie om hun te voorzien van een mooi kapsel en/of make-up.

Wij zorgen ervoor dat je bruidsmake-up en bruidskapsel de gehele dag houdbaar is. Indien nodig maken wij gebruik van clip-in extensions en/of extra vulling.

Een Touch-up of tweede stijl? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw haar en/of make-up in de loop van de dag bij te laten werken of om compleet te veranderen.