Stralend van geluk, en met een beetje hulp van ons

Natuurlijk, wij kunnen ook jouw bruidskapsel en make-up verzorgen. Sterker nog, we vinden het heel leuk en bijzonder om een bijdrage te leveren aan jullie trouwdag! Bel ruim van tevoren om de datum door te geven, de bruidsagenda loopt ieder jaar weer snel vol.

Trouwspecialist
Astrid is onze bruidsspecialist. Jaarlijks gaat ze twee dagen op training om bijgespijkerd te worden over de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de trouwwereld. Leuk om te weten: in 2019 gaf Astrid zelf het Ja-woord aan haar Stefan. Ook Sanne en Jennifer zijn getraind door Astrid, waardoor zei zich ook bruidsstylisten mogen noemen. 

Trouwen zoals je bent
Jazeker, op dé grote dag zie jij er op je allermooist uit. Maar, laten we het niet overdrijven. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. Dat je je mooi en tegelijkertijd comfortabel voelt bij je haar en make-up. Gebruik je zelf niet veel make-up? Dan kiezen we voor een naturel look.  Draag je je haar altijd los? Waarom zou je het dan op je trouwdag ineens opsteken?

Plan van aanpak
Wanneer je een afspraak bij ons maakt voor je bruidskapsel en -make-up bespreken we direct telefonisch jouw wensen en ideeën. Samen maken we een plan van aanpak. Jouw wensen staan voorop, wij adviseren over de mogelijkheden.

Proefsessie
Vier tot zes weken voor jullie trouwdag plannen we een proefsessie in. Dan verzorgen we jouw kapsel en make-up precies zoals we in gedachten hebben voor de grote dag. Ondertussen, of na afloop kunnen we het naar jouw wensen bijschaven, zodat het voor jou perfect is. We willen er zeker van zijn dat je op de dag zelf helemaal blij bent met het resultaat.

De dag zelf
Je kan ’s ochtends bij ons in de salon terecht, maar we komen net zo graag bij jou op locatie. Het gaat om waar jij je prettig bij voelt én wat praktisch mogelijk is.

Je wil niet dat tijdens de openingsdans jouw haar uitgezakt langs je gezicht hangt. Wij zorgen ervoor dat dat niet gebeurt. Ook een “touch-up” tijdens de dag kunnen we voor je regelen.

Wil je ook al je (nabije) gasten verwennen met een haar- en make-up behandeling door ons? Dat kan! We vertellen je graag over de mogelijkheden.