Jennifer 1 jaar in dienst!

Het klinkt misschien cliché, maar wat vliegt de tijd… Op 1 september was ik alweer 1 jaar in dienst bij Le Salon Oudewater. Ik vond het best spannend om – na twaalf jaar in dezelfde salon te hebben gewerkt – aan de slag te gaan op een nieuwe werkplek, maar ik heb geen moment spijt gehad.

In het afgelopen jaar ben ik creatiever geworden in het kappersvak. Dat bewijst maar weer dat je nooit bent uitgeleerd. Ik heb verschillende trainingen en bijscholingen gevolgd. Het was een leerzaam jaar!

Steeds beter leren de klanten en ik elkaar kennen, dat is fijn. Natuurlijk is het heel leuk om te merken dat klanten weer graag bij mij terugkomen. We zijn heel blij met de mooie reviews die jullie achterlaten, dat is echt leuk om te lezen.

Het leuke aan werken bij Le Salon Oudewater is de gezellige sfeer en de tijd die je aan klanten mag besteden waardoor we net dat beetje extra kunnen bieden. Met het verven en waxen van wenkbrauwen maken we het helemaal af.

Mijn eigen haar is door de zwangerschappen veranderd. Gelukkig groeien mijn haren weer terug, nadat er veel is uitgevallen. Ik gebruik de Hatha lijn voor mijn haar omdat die heerlijk verzorgend is. Vaak krul ik het even met de krultang en dan blijft het de hele dag goed zitten.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin met drie mooie meiden. Ik houd van samen leuke dingen doen met vrienden en familie; een hapje en drankje doen of lekker de stad in.