We zijn er nog steeds voor jullie

Lieve klanten,

Het was best even slikken toen we hoorden dat we de salon opnieuw moeten sluiten. Na de laatste sluiting dachten we toch allemaal dat het nooit meer nodig zou zijn? Helaas besloot het kabinet anders. Het gaat er nu niet om wie daar wat van vindt, maar dat we elkaar opnieuw door deze lockdown heen helpen en naar de ander om kijken. Zorg alsjeblieft goed voor jezelf en voor elkaar.

De afgelopen maanden hebben we met het hele team ontzettend genoten van alle leuke klanten die in onze stoelen ploften. Jullie komen met plezier in onze salon, dat doet ons goed! We hopen dat we jullie over niet al te lange tijd weer kunnen ontvangen.

Afspraken
Zodra het kan bellen we alle klanten die een afspraak hadden op volgorde om een nieuwe afspraak te plannen. Heb je nog geen afspraak staan, maar wil je wel graag op onze bellijst? Stuur ons dan een WhatsApp-berichtje op 06-57241380 met jouw naam, telefoonnummer, e-mailadres, behandeling, voorkeur dag en eventueel voorkeur medewerker.

Producten bestellen
Natuurlijk kunnen jullie ook nu weer uitgroeipakketjes, styling- en verzorgingsproducten, cadeaubonnen, lifestyleproducten en nog veel meer leuks bij ons bestellen en ophalen.

Geef je bestelling gemakkelijk door via WhatsApp op 06-57241380. In overleg kan je de bestelling bij ons ophalen.

Acties en cadeaubonnen
Achter de schermen blijven we druk bezig in onze salon. Houd onze sociale media in de gaten voor leuke acties, we delen deze in story’s. Wil je ons steunen in deze periode? Koop dan een cadeaubon van Le Salon Oudewater. Deze kan je later besteden in onze salon, of cadeau geven aan iemand die je lief vindt :).

Wij wensen iedereen alsnog hele fijne feestdagen en een gezond en liefdevol 2022.

Hopelijk tot snel!

Liefs, team Le Salon Oudewater

Team Le Salon Oudewater

 

 

Team Le Salon Oudewater

Heb jij passie voor haar?

"We zoeken een leuke collega. Ga jij de volgende keer mee met het teamuitje?"