Voel je thuis bij Le Salon Oudewater

Alweer 6 jaar (!) vind je Le Salon Oudewater in het hart van Oudewater. We vinden het heel fijn dat veel vaste klanten ons telkens weer weten te vinden. Ons hart maakt een sprongetje als ook nieuwe klanten met een grote glimlach weer naar buiten wandelen.

Ook Bianca, Cathy en Thijs zijn tevreden over onze service en gastvrijheid

Wat een fijne ervaring. Goed geholpen en geadviseerd. Er wordt alle tijd genomen voor de klanten en de sfeer is zeer aangenaam. Open en persoonlijk. Ik ben dolblij met mijn nieuwe haar. Bianca

Een gezellige salon waar ik graag komen, na jaren niet graag naar de kapper te zijn gegaan om dat de meeste kappers niet goed luisteren naar hun klant. Hier krijg je goed advies en wordt er meegedacht met de klant. Cathy

Een hele mooie salon waar je net dat beetje extra krijgt! Maken daarbij zeker het verschil! Thijs

We maken graag het verschil voor jullie!

We nemen echt de tijd voor je! Onze kapsalon is geen fabriek waar klanten binnen 20 tot 30 minuten gewassen, geknipt en geföhnd weer buiten moeten staan. Onze stylisten hebben alle aandacht voor je en luisteren écht naar jouw wensen.  Het resultaat? Een kapsel waar je dolblij mee bent!

Extra betalen voor een hoofdhuidmassage, haarmasker of -mousse? Natuurlijk niet! Onze haarstylisten bepalen wat goed is voor jouw haar en gebruiken alleen die producten die nodig zijn om jouw haar in goede conditie te brengen. Je betaalt daarvoor niet extra.

Vind je onze producten fijn om te gebruiken? Je kan ze aanschaffen bij ons in de salon, we adviseren je graag. Maar wees gerust: je bent niets verplicht! Onze stylisten worden ook niet gepusht om producten te verkopen aan jou.


Zien we je gauw bij Le Salon Oudewater? Boek hier je afspraak!

Heb jij passie voor haar?

"We zoeken een leuke collega. Ga jij de volgende keer mee met het teamuitje?"