Een lekker zomerkleurtje, ook in de herfst en winter.

Een lekker zomerkleurtje, ook in de herfst en winter.

Het hele jaar door mooie bruinen benen, zonder vliegvakanties of zonnebank? Dat kan echt met de Natural Tanning Spray van MARC IBANE. We spreken uit eigen ervaring als we zeggen dat deze tanningproducten fantastisch werken!

Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen.”

Bij Le Salon Oudewater kan je de volgende producten van MARC IBANE kopen:

  • Natural Tanning Spray
  • Natural Tanning Mouse
  • Hyaloronic Self-Tan Spray
  • Perle de Soleil – Tanning Drops

Streeploos
Maar tanningproducten, hoe werken die nu? Hoe voorkom je strepen? En nog belangrijker: hoe voorkom je oranje wortelbenen. We beantwoorden graag een paar van jullie belangrijkste vragen.

1. Zijn de tanningproducten voor mij geschikt?
Absoluut! Ze zijn geschikt voor alle huidtypen & huidtinten en voor dagelijks gebruik. Dus ook voor zwangere vrouwen, mensen met huidaandoeningen of mensen die door antibiotica niet in de zon mogen maar wel graag een natuurlijk-ogend kleurtje willen! Bovendien zijn alle producten vegan, dierproefvrij, vrij van parabenen & dermatologisch getest.

2. Word ik oranje?
Nee! In de producten van MARC IBANE zit geen caroteen verwerkt, dit stofje geeft normaal gesproken de oranje kleur aan tanning producten.  Je hoeft bij dus niet bang te zijn voor het welbekende worteleffect.

3. Hoe snel droogt de spray?
De spray droogt binnen enkele minuten (of sneller met behulp van een föhn). Je kunt je daarna gewoon aankleden. De tanning werkt door tot 3 uur na het aanbrengen, waardoor het slim is om minimaal 3 uur te wachten met douchen of intensief sporten.

4. Hoelang blijft de zelfbruiner zitten?
Dit is onder andere afhankelijk van welk product je van MARC INBANE gebruikt. Gemiddeld behoud je de bruine kleur ongeveer 3 tot 9 dagen wanneer je deze goed verzorgt. Een dag van tevoren scrubben en vervolgens je huid verzorgen met een verzorgende crème zorgt ervoor dat de bruine teint langer blijft zitten.