Jij bent een stralende bruid, met een beetje hulp van ons.

Ieder jaar vanaf mei barst het trouwseizoen los, en ook de komende weken verzorgen wij nog voor veel bruiden de visagie en het haar voor ‘de mooiste dag van hun leven’. Ga jij trouwen? Maak dan op tijd een afspraak, de agenda loopt ieder jaar snel vol. Vertellen we je in dit trouwblog vast wat we allemaal doen voor, en op jouw trouwdag.

Zes weken voor de trouwdag kom je bij ons in de salon voor een proefkapsel en -make-up. Van tevoren hebben we telefonisch al jouw wensen besproken: wat wil je met je haar? Wat vind je mooi? Kan je al wat vertellen over je jurk? Welke sieraden draag je? Draag je een sluier, haarsieraad of bloemen? Fijn als je een moodboard hebt gemaakt met voorbeelden van wat je mooi vindt, bijvoorbeeld op Pinterest. Ook de praktische zaken nemen we door, zoals tijdstippen en locaties, maar ook of we visagie voor je daggasten moeten verzorgen. 

Als jij helemaal tevreden bent over je kapsel en make-up dan schrijven we precies op wat we hebben gedaan, zodat op de dag zelf meteen duidelijk is wat we gaan doen. 

Een dag van tevoren bereiden we ons tot in de puntjes voor. In de middag pakken we alle spullen in. Ontdekken we dan dat er nog iets ontbreekt? Dan kunnen we dat dan alsnog aanschaffen. We lezen ook nog een keer goed door wat we met jou hebben afgesproken.

Op jouw trouwdag gaat onze wekker lekker vroeg, want we starten vaak rond half 8 (of eerder!) op de locatie. We zijn een kwartier voor het afgesproken tijdstip aanwezig zodat we in alle rust onze spullen kunnen uitpakken en klaarzetten. Als jouw haar en make-up klaar zijn, trek jij – vaak in het bijzijn van je moeder, zussen en/of vriendinnen – je jurk aan. Vervolgens doen wij nog een finishing touch en controleren we of alles goed zit. 

Als het even kan blijven we tot de first look. Een prachtig moment, waarbij zelfs wij soms een traantje wegpinken.
Een tip: doe (zo mogelijk) ook een first look met je vader, dat wordt onvergetelijk!

Voor de feestavond
Het is fijn én leuk om voor de feestavond begint je make-up en haar fris bij te laten werken, of zelfs anders te doen: je haar losser en je make-up juist wat zwaarder bijvoorbeeld. We komen er graag voor terug!Heb jij passie voor haar?

"We zoeken een leuke collega. Ga jij de volgende keer mee met het teamuitje?"