LE SALON OUDEWATER
INFORMATIE

BESTELLEN & LEVERING

Levertijd

Alle producten worden stuk voor stuk met veel liefde en plezier ingepakt.

We proberen de levertijd van de bestelling altijd binnen 2 tot 4 werkdagen te houden. Wanneer het artikel bij ons niet op voorraad is en de levering langer duurt nemen wij contact met je op.

Bij extra spoed kun je altijd even contact met ons opnemen. Als de mogelijkheid er is, verzenden we je bestelling zo snel mogelijk.

Verzendkosten
Alle bestellingen worden vanuit Nederland met PostNL verzonden.

De kosten voor brievenbus pakketjes zijn €3,95. Je ontvangt een verzendmail wanneer je bestelling op de post is gegaan. Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost verzonden. De kosten hiervoor bedragen €6.95.

Je kunt je bestelling altijd gratis bij ons in de salon ophalen, wij stellen het wel op prijs als de bestelling binnen een week opgehaald wordt. 

Eigen risico
Alles wat wij bestellen is op eigen risico van de consument. Ook als de consument wat retour naar ons stuurt is dat op eigen risico van de consument. Voor bestellingen die worden geannuleerd door de consument vergoeden wij 80% van het aangekochte bedrag, dit in verband met administratieve kosten.

NIEUWSBRIEF | ONTVANG 10 % KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, ontvang direct jouw kortingscode op de mail en krijg 10% korting op je eerstvolgende bestelling!

ONLINE BOEKEN

LAAT JE BIJ ONS VERWENNEN EN BOEK SNEL JOUW AFSPRAAK ONLINE

WIJ ZIJN DE ENIGE MASTERCLASS CURLYS SALON IN DE REGIO

REVIEWS